середа, 01 жовтня 2008 16:50

ФІФА та УЄФА попросять Жака Рогге навести лад у польському футболі

ФІФА та УЄФА збираються зв"язатися з Міжнародним олімпійським комітетом, щоб прояснити ситуацію в польському футболі та виявити порушення основних принципів олімпійського та спортивного руху, наприклад, автономії спортивних федерацій.

"ФІФА та УЄФА негайно розпочнуть спільні консультації, щоб вирішити, які заходи необхідно вжити стосовно PZPN і всього польського футболу загалом.

Ситуацію, що склалася, обговорять на найближчому засіданні Виконавчого комітету ФІФА, що відбудеться 23-24 жовтня в Цюріху. Приблизно в той же час відбудеться засідання Робочої групи УЄФА з надзвичайних ситуацій, де також розглянуть це питання", - зазначено в заяві вищих футбольних інстанцій.

Нагадаємо, раніше ФІФА і УЄФА не визнали нове керівництво Польської футбольної асоціації. Обидві організації підкреслили, що рішення про зміну влади в асоціації було нелегітимним.

Робота колишнього керівництва була припинена у понеділок рішенням арбітражного суду Олімпійського комітету Польщі після того, як міністр спорту Мирослав Држевієскі після аудиторської перевірки обвинуватив керівництво ПФА у корупції і небажанні боротися з порушеннями. Після цього у Польській футбольній асоціації був призначений новий керівник.

champion

Зараз ви читаєте новину «ФІФА та УЄФА попросять Жака Рогге навести лад у польському футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі