вівторок, 28 жовтня 2008 19:13

FIA відповіла на заяву "Феррарі"

У вівторок прес-служба FIA випустила у відповідь реліз на заяву команди "Феррарі" про можливий вихід з чемпіонату, якщо у Формулі-1 використовуватимуться стандартні мотори.

"У FIA відзначили звернення для преси, випущене після засідання Ради директорів "Феррарі". Здається, Рада невірно інформована - FIA запропонувала командам три варіанти регламенту, один з яких передбачає використання стандартного мотора, а інші закликають гарантувати доступність силових вузлів для приватних команд за ціною не більше 5 мільйонів євро за сезон.

У FIA вітають фінансові успіхи "Феррарі" і сподіваються, що ця тенденція буде продовжена, проте в багатьох командах витрати перевищують дохід, і така ситуація здається нам нежиттєздатною.

Вибір за автовиробниками, тепер вони повинні погоджувати один з трьох варіантів або зробити свої пропозиції по скороченню витрат. Якщо цього не відбудеться, то FIA прийме всі необхідні заходи, щоб зберегти стабільність чемпіонату світу, як для гонщиків, так і для конструкторів", - гоовриться в офіційній заяві.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «FIA відповіла на заяву "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі