субота, 16 січня 2010 18:02

Федерер організував тенісний турнір на допомогу Гаїті

Федерер організував тенісний турнір на допомогу Гаїті

Перша ракетка світу швейцарець Роджер Федерер організував виставковий турнір, всі прибутки від якого підуть на допомогу жертвам землетрусу на Гаїті.

Турнір пройде в неділю у Мельбурні на арені Рода Лейвера, і в ньому візьмуть участь Новак Джоковіч, Рафаель Надаль, Енді Роддік, Кім Клійстерс, Серена Вільямс і Саманта Стосур.

Для матчів спортсмени об"єднаються в міксти. Восьма учасниця, яка стане партнеркою Федерера, поки не визначена, але швейцарець жартівливо зазначив, що буде "вибирати її ретельно".

"У мене з"явилася ідея, що ми могли б зробити щось, щоб допомогти Гаїті. І я поговорив з іншими топ-гравцями, і вони погодилися зі мною, вони сказали: "Так, ми повинні зробити щось".

Я думаю, що ми як тенісна сім"я будемо раді зробити це. Я знаю, що турнір пройде прямо перед першим в році турніром "Великого шолома", тому комусь може бути непросто. Але я думаю, це чудова ініціатива.

Я радий, що ми можемо все це організувати і провести чудовий день завтра. Це може бути відмінний день, щоб глядачі приходили родинами, щоб подивитися на топ-гравців у дії", - наводить слова тенісиста tennis.com.au.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Федерер організував тенісний турнір на допомогу Гаїті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі