пʼятниця, 06 липня 2007 18:25

Федерер і Надаль в кроці від фіналу Вімблдона

В п"ятницю на турнірі Великого шолома Вімблдон проходять чвертьфінальні матчі - в одному з них серб Новак Джоковіч обіграв кіпріота Маркоса Багдатіса з рахунком 7:6, 7:6, 6:7, 4:6, 7:6. Джоковіч зустрінеться в півфіналі з іспанцем Рафаелем Надалем.

Друга ракетка світу без проблем обіграв чеха Томаша Бердиха - 7:6 6:4 6:2

Томаш Бердих заявив після закінчення зустрічі, що показати свій кращий теніс йому перешкодив сильний вітер на Центральному корті.

- Я зовсім не з тих, кого влаштовують подібні погодні умови, - сказав Бердих. - Зазвичай я маю перевагу на своїй подачі, але сьогодні її просто здувало кудись вітром. Та й трава вже не та, що раніше, коли всі з подачі йшли до сітки. Вона стала повільніша, так що Надаль може грати на ній практично так само, як і на інших покриттях.

Роджер Федерер програв перший сет на турнірі Хуану Карлосу Ферреро, але виграв весь матч - 7:6 (7:2), 3:6, 6:1, 6:3. Його суперником стане переможець поєдинку Роддік - Гаске.


Зараз ви читаєте новину «Федерер і Надаль в кроці від фіналу Вімблдона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі