вівторок, 26 червня 2007 18:51

Федерація футболу Франції просить вибачення у Блохіна

Після відбіркового поєдинку Євро-2008 Франція – Україна, який відбувся 2 червня на стадіоні "Стад де Франс" у Сен-Дені, стався досить неприємний інцидент - головний тренер нашої збірної Олег Блохін не зміг потрапити на післяматчеву прес-конференцію, повідомляє www.sport.com.ua.


Днями, у адресу Федерації футболу України прийшов лист від французьких колег з підписом президента національної асоціації країни Жан-пьера Еськаллета. Французи офіційно вибачилися за той інцидент. Пояснення того, що сталось були такі - після матчу новоспечений президент Франції Ніколя Саркозі зайшов в роздягальню французів, щоб привітати своїх співвітчизників з перемогою, тому його охорона заблокувала вихід з роздягальні української команди.


- Від імені Федерації футболу Франції хочу висловити співчуття у зв"язку з цією ситуацією. Наша Федерація не несе відповідальності за цей інцидент, але ми просимо вибачення у Федерації футболу України. Сподіваюся, що це непорозуміння не зіпсує ваші спогади про Париж і не вплине на дружбу наших асоціацій, - написано в листі президента Федерації футболу Франції.

Зараз ви читаєте новину «Федерація футболу Франції просить вибачення у Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі