четвер, 23 серпня 2012 12:43

"Фаворит матчу - бухарестське "Динамо" - Маркевич

"Фаворит матчу - бухарестське "Динамо" - Маркевич
Сьогодні "Металіст" зіграє з "Динамо" у Бухаресті ФОТО: metalist.ua

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич на передматчевій прес-конференції прокоментував майбутній перший матч плей-офф Ліги Європи з бухарестським "Динамо".

"Фаворит завтрашнього матчу — бухарестське "Динамо". Ми дивилися їх матч на Суперкубок з чемпіоном країни, кілька матчів чемпіонату. У нас є інформація про суперника. Хороша, добротна команда, і матч завтра буде цікавим.

Команда буде готуватися у звичайному режимі. Я постараюся обов'язково подивитися кращі місця в Бухаресті, тим більше що я уперше тут.

Мірча Луческу назвав "Металіст" фаворитом пари? Я вдячний за таку оцінку містеру Луческу, але вважаю, що шанси рівні. Я думаю, що у містера Луческу є багато інформації про нашу команду, тут нічого такого дивного немає", - цитує Маркевича офіційний сайт клубу.

Додамо, що сьогодні харківський "Металіст" і дніпропетровський "Дніпро" проведуть перші матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи-2012/2013. Обидва українські клуби зіграють на виїзді.

Зараз ви читаєте новину «"Фаворит матчу - бухарестське "Динамо" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі