понеділок, 22 грудня 2014 17:55

Фанати "Габали" зустріли Григорчука українським банером
3

Фото: azerisport.com

Вболівальники азербайджанської "Габали" постаралися максимально тепло привітати Романа Григорчука, який підписав контракт з їх клубом на півтора року. На матчі "Габала" - "Інтер" на фанатській трибуні був розгорнутий банер з українськими словами.

Нагадаємо, Григорчук офіційно приступить до виконання своїх обов'язків з 1 січня, а поки придивляється до нової команди.

"Габала - маленьке місто, але тут є все, що необхідно для розвитку футбольного клубу, - розповів Григорчук в інтерв'ю "СЭ в Украине". - Це і симпатичний сучасний стадіон, і комфортабельні готелі для гравців, і добре обладнана база, і прекрасна дитяча академія. Люди, які все це зробили для місцевого футболу і не збираються на цьому зупинятися, викликають величезну повагу.

Я дуже високо ціную своїх попередників - і Юрія Павловича Сьоміна, і Дорінела Мунтяну. І мені б не хотілося так чи інакше оцінювати їх роботу. Значно доречніше говорити про те, якою я бачу гру своєї нової команди. Маю намір розвивати напрями, позначені в попередніх клубах - "Дінабургу", "Вентспілсі", запорізькому "Металурзі" і, природно, в "Чорноморці".

Не приховую: є бажання підсилити "Габалу" українськими футболістами. Але прізвища цих людей поки називати не буду," - сказав Григорчук.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Габали" зустріли Григорчука українським банером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі