четвер, 08 січня 2009 15:44

Ф-1. "Макларен" популярніший за "Феррарі" на 1%

Якщо вірити результатам опитування, який був проведений голландською групою ING, що є головним спонсором команди "Рено", то британська стайня "Макларен" є найпопулярнішою командою серед прихильників Формули-1.

Більше 70 000 чоловік, які представляють 160 різних країн, зізналися в симпатіях до команди Рона Денніса, що склало 29% від загального числа учасників опитування. На другій позиції з відставанням в один відсоток йде "Феррарі". За італійську стайню проголосували 28% всіх опитаних.

За першими двома командами - явними лідерами опитування - слідують команди "Вільямс" і "Рено", кожна з яких зібрала по 6% голосів.

Дані результати опитування говорять про те, що команда "Макларен" змогла дуже швидко подолати наслідки катастрофічного 2007 року, коли вона була визнана винною в шпигунстві проти команди "Феррарі".

У 2007 році "найпопулярнішою командою року" була названа стайня з Маранелло. Тоді свої голоси за неї віддали 30% опитаних, проти 21% - відданих за стайню з Уокінгу.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Ф-1. "Макларен" популярніший за "Феррарі" на 1%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі