вівторок, 16 вересня 2008 13:20

F-1. "Хемільтон все частіше "грубіянить" на трасі" - Алонсо

Через тиждень після суперечності в Спа-Франкошом "витівки" лідера нинішнього чемпіонату Люіса Хемільтона знову опинилися в центрі уваги. І цього разу пілот Mclaren вже точно проявив себе далеко не з кращого боку.

Декілька гонщиків розкритикували поведінку протеже Рона Денніса в дощовому Монці. І ця критика абсолютно заслужена Хемільтоном.

"Він зробив декілька абсолютно непотрібних маневрів", - сказав затятий опонент Хемільтона Фернандо Алонсо. - "І так було не тільки в боротьбі зі мною, так само він вчинив із Глоком і Уеббером. От так він і ганяється".

Нандо не дарма згадав Тімо Глока - німець з Toyota дійсно залишився незадоволеним поведінкою Люіса на трасі.

"Я не знаю, чим він думав. Я йшов поряд з ним, але він взагалі не залишав мені місця на трасі. Іноді він їде так, як ніби на трасі, окрім нього, немає нікого " - прокоментував Тімо. - "Коли я наступного разу опинюся поряд з ним (на трасі), я вчиню так само".

І Марк Уеббер теж не міг сказати нічого хорошого про поведінку на трасі 23-річного британця.

"Я йшов по своїй траєкторії і не хотів з"їжджати на вологу частину траси, оскільки в цьому випадку я б не вписався в поворот. А він елементарно підрізав мене і поїхав далі " - додав австралієць.

"Автоспорт"

Зараз ви читаєте новину «F-1. "Хемільтон все частіше "грубіянить" на трасі" - Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі