субота, 23 жовтня 2010 15:14

Єзерський приніс "Зорі" перемогу у матчі з "Кривбасом"

Єзерський приніс "Зорі" перемогу у матчі з "Кривбасом"
Володимир Єзерський відзначив своє повернення після травми переможним голом. Поки його молодші партнери тринькали гольові моменти, не використовуючи виходи один на один з Боровиком, а Фомін не реалізував пенальті, ветеран показав, як треба дбайливо ставитися до будь-якого шанс забити гол.

Після помилки оборони криворіжців, Єзерський розстріляв ворота "Кривбасу" з близької відстані. Незабаром Фомін мав прекрасний шанс збільшити перевагу, але не зумів реалізувати пенальті, призначений за знос Картушова.

У другому таймі "Кривбас" пристойно посилив натиск, проте до небезпечних моментів справа не доходила. А ось у луганчан з'явилися можливості для швидких контратак, однак ані Білий, ні Фомін, ні Силюк, ні Касьян вже в компенсований час так і не зуміли переграти Боровика. Але й криворіжці не покарали господарів за таке марнотратство.

1:0 - мінімальна перемога "Зорі". Таким чином, обірвалися відразу три серії команд. П'ять турів "Зоря" не могла перемогти, а криворіжці, навпаки, стільки не програвали. І звичайно в обох були триматчеві нічийні серії.

Чемпіонат України.

14-й тур.

"Зоря" - "Кривбас" 1:0 (1:0)

Голи: Єзерський, 26 (1:0)

"Зоря": Шуст; Тесак, Єзерський; Ємельянов; Полянський; Каменюка; Семененко (Мілько, 67); Картушов (Силюк, 70); Білий; Лазарович; Фомін (Касьян, 89).

"Кривбас": Боровик; Андрієнко (Жданов, 36); Васильєв Д.; Лисицький; Хомченовський; Рожок; Максимов (Петров К., 60); Даниловський; Валєєв (Воронков, 40); Костишин; Іващенко.

Попередження: Васильєв Д., 23; Андрієнко, 25; Петров, 66.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Єзерський приніс "Зорі" перемогу у матчі з "Кривбасом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі