пʼятниця, 19 вересня 2008 18:02

Євро-2012. Тимошено просить Платіні залишити експертів UEFA в Україні

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує звернутися до президента UEFA Мішеля Платіні з проханням продовжити роботу експертних груп UEFA щодо підготовки і проведення Євро-2012 в Україні і Польщі.

Про це вона заявила під час другого засідання українсько-польського Комітету з питань підготовки і проведення Євро-2012.

"Це дасть можливість експертним групам тримати руку на пульсі, а ми зможемо мати їхні якісні поради", - сказала Тимошенко.

Тимошенко також задоволена тим, що експерти UEFA після останніх зустрічей із представниками України і Польщі високо оцінюють темпи підготовки до Євро-2012 з боку двох сторін.

У свою чергу глава Ради Міністрів Республіки Польща Дональд Туск нагадав, що через кілька днів відбудеться чергове засідання виконавчого комітету UEFA, що має поставити чергову оцінку станові підготовки України і Польщі до Чемпіонату.

Він відзначив, що обидві країни вже зробили багато для того, щоб ця оцінка була позитивною. "Завдяки тому, що ми підтримуємо один одного, ефективно захищаємо себе на Європейському форумі і на інших міжнародних форумах - це одна із підстав того, що цей проект завершиться успіхом", - відзначив він.

Туск також заявив, що польська сторона готова до співробітництва з української у всебічному виконанні всіх поставлених задач. "Після сьогоднішньої зустрічі, я переконаний, що ми вже на прямій дорозі", - відзначив він.

Нагадаємо, Україна і Польща створили 11 міжурядових робочих груп у рамках спільної підготовки чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

liga.net

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Тимошено просить Платіні залишити експертів UEFA в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі