середа, 28 березня 2012 10:28

"Евертон" та "Тоттенхем" вийшли у півфінал Кубка Англії
7

Фото: Reuters

"Евертон" і "Тоттенхем" виграли свої чвертьфінальні матчі в Кубку Англії і забезпечили собі участь у дербі на наступній стадії.

"Тоттенхем" вийшов на "Челсі" завдяки перемозі з рахунком 3:1 над "Болтоном". Спочатку цей матч був запланований десятьма днями раніше, проте тоді був перерваний через інцидент із Фабрісом Муамбою на "Вайт Харт Лейн".

Зусиллями голкіпера "Болтона" Адама Богдана під час перегравання на табло довго трималися нулі, поки на 74-й хвилині Раян Нелсон не замкнув головою подачу Рафаеля ван дер Варта з кута поля.

Через три хвилини Гарет Бейл увінчав влучним ударом контратаку, а в компенсований час команди обмінялися голами. Спочатку Кевін Девіс скоротив різницю, але потім Луї Саа встановив остаточний результат - 3:1.

"Евертон" із рахунком 2:0 обіграв "Сандерленд" на його стадіоні й тепер у півфіналі битиметься з "Ліверпулем". Початок перемозі вже на сьомій хвилині поклав Нікіца Єлавич, який перетворив у гол навіс Магає Гійє.

Єлавич доклав руку і до другого голу "ірисок", оскільки на 57-й хвилині саме після його удару півзахисник "Сандерленда" Девід Воган зрізав м'яч у власні ворота, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Кубок Англії

1/4 фіналу

перегравання

Тоттенхем - Болтон - 3:1 (0:0, 3:1)

Голи: 1:0 - Нелс (74), 2:0 - Бейл (77), 2:1 - К. Девіс (90), 3:1 - Саа (90).

Сандерленд - Евертон - 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Елавич (24), 0:2 - Воган (57, автогол).

Зараз ви читаєте новину «"Евертон" та "Тоттенхем" вийшли у півфінал Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі