четвер, 11 вересня 2008 18:16

Естонці відмовили Хінгіс в показових виступах

Відомій швейцарській тенісистці Мартіні Хінгіс відмовили в участі в показових виступах, які повинні були пройти в Естонії через те, що організатори не змогли знайти спонсора для проведення турніру. Але це є одній з версій.

Згідно іншому трактуванню, деякі друкарські видання висловилися проти того, щоб колишня перша ракетка планети зіграла з естонкою Маргіт Рюйтель, яка є 180-ою в світовому тенісному рейтингу.

Головним супротивником зустрічі є президент Естонського олімпійського комітету (ЕОК) Март Сійманн. Відмова від проведення турніру багато в чому була продиктована минулим спортсменки - Хінгіс була дискваліфікована на два роки за вживання кокаїну.

Проте представник Естонського тенісного союзу Донатас Нармонт завірив, що в майбутньому подібний турнір за участю Хінгіс обов"язково відбудеться.

"Наступного разу потрібно просто заздалегідь зайнятися організацією такої зустрічі. Всі, хто знайомий з Хінгіс, відкликаються про неї як про дуже приємну і своєрідну людину", - сказав Нармонт.

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Естонці відмовили Хінгіс в показових виступах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі