неділя, 07 грудня 2014 18:06

"Якщо УЄФА не захоче приймати наш бік, потрібно відмовитися від єврокубків і ЧС-2018"

"Якщо УЄФА не захоче приймати наш бік, потрібно відмовитися від єврокубків і ЧС-2018"
Думки з Росії rusfootball.info

Чемпіон СРСР у складі московського "Спартака" Валерій Рейнгольд заявив, що не розуміє рішення УЄФА, який заборонив кримським клубам виступати під егідою РФС.

Нагадаємо, що УЄФА заборонив кримським клубам виступати у чемпіонаті Росії з першого січня 2015 року.

"Не розумію, за яким правом УЄФА прийняв таке рішення. Крим не став незалежною державою. Він став частиною Російської федерації. УЄФА постійно співає пісні про те, що футбол поза політикою. Хтось визнав Крим, хтось - ні. УЄФА до цього яке діло? Потрібно подати апеляцію до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Більше того, до такого повороту наші чиновники повинні були бути готові. Всі документи повинні бути складені. Юристи повинні були швидко спрацювати, щоб документи можна було дістати з ящика і відправити за адресою. Але зараз потрібно підкоритися рішенню УЄФА і почати робити ту роботу, яку слід було виконати відразу ж після приєднання Криму до Росії.

Нам потрібно гнути свою лінію до кінця. Якщо УЄФА не захоче приймати наш бік, ми повинні вийти зі складу організації, відмовитися від усіх єврокубків і чемпіонату світу 2018 року. Нічого страшного від цього не трапитися. Треба йти напролом. Тільки тоді нас почнуть поважати. Чому ми дозволяємо всім країнам витирати об себе ноги? Потрібно піти на принцип, навіть на шкоду самим собі. Можна подумати, що світову першість так легко провести. Нічого, відмовимося, і нехай інші думають, як за три роки підготуватися до такого турніру", - вважає Рейнгольд.

Нагадаємо, що Крим тепер вважається спеціальною футбольною зоною. УЄФА взяв на себе питання фінансування гри у регіоні.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо УЄФА не захоче приймати наш бік, потрібно відмовитися від єврокубків і ЧС-2018"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі