неділя, 13 квітня 2008 17:38

Ерікссон влітку може втратити роботу

Англійське видання The Times повідомляє про те, що власник "Манчестер Сіті" Таксін Шинаватра планує змінити тренера команди цього літа.

Тайландського мільярдера не влаштовують ні гра, ні результати команди. На початку сезону "Городяни" йшли достатньо непогано, займали місце в зоні Ліги чемпіонів, але потім послідував провал і тепер МС займає тільки восьме місце.

При цьому минулого літа Шинаватра надав шведському тренерові Свену Йорану Ерікссону більш ніж достатньо грошей на посилення складу, а саме 100 млн. доларів.

Через пару місяців Шинаватра планує вкласти чималу суму в нових зірок (говорять про інтерес до Роналдіньо) і хоче, щоб до нових вершин команду повів новий тренер.

Англійські ЗМІ стверджують, що Шинаватра вийшов на ізраїльського агента Піні Захаві з проханням організувати зустріч з наставником збірної Португалії Луісом Феліпе Сколарі, який, схоже, залишить національну команду після завершення Євро-2008.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Ерікссон влітку може втратити роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі