вівторок, 21 липня 2009 13:48

Ерікссон тренуватиме найстаріший у світі футбольний клуб

Ерікссон тренуватиме найстаріший у світі футбольний клуб

За повідомленнями, що надходять з різних джерел, колишній головний тренер збірної Англії Свен-Горан Ерікссон сенсаційно очолить "Ноттс Каунті" - найстаріший у світі футбольний клуб, який виступає в англійській Лізі Два.

Нагадаємо, що минулого тижня "Ноттс Каунті" перейшов під контроль близькосхідного концерну Munto Finance, який очолює колишній комерційний директор "Евертона" Пітер Тремблінг.

І, як повідомляє The Times, призначення шведського фахівця в очах нових власників "є лише першим кроком 10-річного плану, головною метою якого є відродження "Ноттс Каунті" і вихід клубу в Прем"єр-лігу.

Свен-Горан Ерікссон безробітний з квітня цього року, коли був звільнений з поста головного тренера збірної Мексики, і якщо інформація відповідає дійсності, він змінить біля керма "Ноттс Каунті" нинішнього менеджера клубу Іена МакПарленда вже сьогодні.

За матеріалами Террикон, "Британский футбол"

Зараз ви читаєте новину «Ерікссон тренуватиме найстаріший у світі футбольний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі