понеділок, 08 вересня 2008 14:29

Єлена Янковіч хоче Оскара

Єлена Янковіч хоче Оскара
Сербська тенісистка Єлена Янковіч попросила журналістів вручити їй "Оскар" після фіналу Відкритого чемпіонату США (US Open-2008), в якому вона поступилася американці Серені Уїльямс з рахунком 4:6, 5:7, - повідомляє офіційний сайт US Open.

"Коли я отримала приз фіналістки турніру, то знаєте, що я подумала? Ось ви, журналісти, телекоментатори, говорите, що це драма для мене, трагедія. Але раз так, то дайте мені "Оскара" за цю драму. Я віддаю перевагу призу "Краща актриса", адже мені подобається виступати перед публікою, - в жартівливій формі заявила Янковіч на післяматчевій прес-конференції. - Я повинна отримати приз за роль, яку грала впродовж двох тижнів. Думаю, у мене вийшло чудово".

Сербка призналася, що, не дивлячись на поразку, вона задоволена своїм виступом на першості США. "В цілому, я дуже задоволена, що дійшла до фіналу, особливо якщо врахувати, скільки труднощів мені довелося подолати цього року. У мене були багато травм, були і інші проблеми, і мені доводилося дуже наполегливо працювати, щоб бути сьогодні тут, - сказала 23-річна сербка. - Я горда тим, що зробила, і це додає мені сили для подальшої роботи. Сподіваюся, що здоров"я мені дозволить продовжувати працювати в тому ж дусі і добитися поліпшення в грі".

Після US Open Янковіч має намір дати собі відпочити, "розслабитися і відвернутися від тенісу". "Особливо хочеться відпочити після турнірів Великого Шолома. Завжди дуже важко фізично і психологічно перенести ці два тижні. На тенісиста чиниться дуже великий тиск. Отже я зробила свою роботу, і тепер час повеселитися, зайнятися чим-небудь іншим, ніж бити по м"ячу, бігати по корту і дивитися, як це роблять інші", - заявила вона.

sportonline
Зараз ви читаєте новину «Єлена Янковіч хоче Оскара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі