пʼятниця, 07 серпня 2009 12:19

Екс-зірки "Динамо" на чолі з Ребровим програли в Кубку України

Екс-зірки "Динамо" на чолі з Ребровим програли в Кубку України

Як вже повідомлялося, Сергій Ребров, який цього літа вимушений був завершити ігрову кар"єру і перейти на тренерську роботу в "Динамо", повернувся у великий футбол. Принаймні, на один матч.

Реброва для участі у другому попередньому раунді Кубка України заявив аматорський клуб "Ірпінь" з селища Гореничі, який, втім, на своєму полі з розгромним рахунком поступився луцькій "Волині" - 1:4. Відзначимо, що окрім Реброва, в цьому поєдинку за "Ірпінь" зіграли і інші ветерани українського футболу - Ващук, Кардаш, Цихмейструк, Яшкін, Коновалов, Косовський, Нагорняк.

Після закінчення поєдинку Ващук і Ребров поділилися своїми враженнями від гри. "Було видно, що спочатку гості побоювалися нас, - цитує Ващука "Сегодня". - Але ми ж не готувалися до цього матчу. Зібралися просто перед грою. А так ми кожен вівторок і четвер бігаємо разом, підтримуємо форму. Ось Сергій Ребров сказав мені, що я ще три роки можу нормально відіграти. Приємно, звичайно, але поки пропозицій немає. Якщо будуть, не відмовлюся. Сам же Сергій, відбігавши проти "Волині", сказав: "Напевно, вчасно я закінчив".

Два тижні тому Ребров став асистентом тренера дубля "Динамо", але дав зрозуміти, що ще відчуває сили грати. "Зараз пропозицій по Сергію немає, але, як говорять англійці, ніколи не говори "ніколи", - сказав його агент Шандор Варга. - Зараз Сергій хоче побути з сім"єю в Києві. Тут не так багато команд, з "Арсеналом" не вийшло. "Оболонь"? Чому би і ні. Якщо буде обопільне бажання, то це можливо. А може, Сергій захоче знову в іншій країні пограти. Нічого не варто виключати. Головне - його бажання".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Екс-зірки "Динамо" на чолі з Ребровим програли в Кубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі