середа, 11 лютого 2015 09:46

Екс-українка Волосожар вийде заміж за російського фігуриста

Екс-українка Волосожар вийде заміж за російського фігуриста
rsport.ru

Дворазові олімпійські чемпіони у парному фігурному катанні Тетяна Волосожар і Максим Траньков офіційно оголосили про заручини. Про це у вівторок, 10 лютого, повідомляє агентство "Р-Спорт".

Як передає Woman.ru, у січні спортсмени вирушили у відпустку на Балі, де Траньков запропонував партнерці вийти за нього заміж. Волосожар відповіла згодою.

Дует офіційно дебютував на льоду в 2010 році. За п'ять років спільної роботи фігуристи двічі ставали чемпіонами Росії, три рази вигравали першість Європи, перемогли на ЧС-2013, а також завоювали дві золоті нагороди на зимових Олімпійських іграх-2014 в Сочі. Також 31-річний Траньков був прапороносцем збірної Росії на церемонії закриття сочинської Олімпіади.

До виступів з Траньковим 28-річна Волосожар представляла на міжнародних змаганнях Україну в парі зі Станіславом Морозовим. Вона вирішила змінити спортивне громадянство на російське через відхід її колишнього партнера зі спорту.

Поточний сезон пара повністю пропускає, так як в листопаді 2014 Траньков переніс операцію.

Зараз ви читаєте новину «Екс-українка Волосожар вийде заміж за російського фігуриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі