середа, 21 червня 2023 20:31

Екстренер Сабо розкритикував збірну України за гру проти Мальти

Екстренер Сабо розкритикував збірну України за гру проти Мальти
Йожеф Сабо вважає, що збірна не показала потенціал у грі проти Мальти. Фото:Павло Кубанов, uaf.ua

Колишньому тренеру збірної України Йожефу Сабо не сподобались дії українських футболістів у матчі проти Мальти у відборі Євро-2024.

Команда повинна була відразу показати свою майстерність, щоб потім спокійно завершити матч, передає 1927.kiev.ua.

"Як футбольна людина, я не отримав задоволення від матчу. Я довго дружив із Лобановським. Ми росли по-іншому, постійно щось шукали, вдосконалювали. З такими командами потрібно виходити з перших хвилин і пресингувати, не давати їм спокою, забити два-три м'ячі і спокійно грати. Усього цього в матчі проти Мальти не було. Не хочу критикувати, опускати на дно, але технічно наші футболісти слабкі. Помітно, як під час прийому м'яч від них відскакує, як суперник перехоплює передачі. Так, я вважав, що ми повинні виграти у Мальти, а потім думаю: "А чому повинні? Ми кращі за них?" – вказав він.

Сабо заявив, що жоден український гравець не зможе посилити найкращі клуби Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна – Мальта: Ребров виключив двох футболістів зі складу збірної

"У нас немає жодного футболіста, який може поїхати у Ліверпуль, Манчестер Сіті, Арсенал. Зараз у нас є гравці середнього класу. У них купа браку. Поки що так", – вважає тренер.

Але він додав, що в іграх проти грандів збірна України покаже свій рівень.

"Після матчів з Італією та Англією можна буде оцінити наш справжній рівень. У матчі з Мальтою не було гри. Слабкий футбол. Ребров так швидко не перебудує гру. Не всі будуть готові до пресингу, якщо їх цьому не вчили. У збірній за тиждень тільки тактика, фізику не можна давати, бо немає часу", – підсумував Сабо.

Збірна України з футболу перемогла команду Мальти. Матч четвертого туру кваліфікації перед чемпіонатом Європи 2024 завершився з рахунком 1:0.

Гол на 72 хв. забив із пенальті Віктор Циганков.

Перед цим на 52 хв. матчу пенальті не реалізував Андрій Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «Екстренер Сабо розкритикував збірну України за гру проти Мальти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі