вівторок, 12 жовтня 2021 15:22

Експерт знайшов місце для Малиновського в збірній України

Експерт знайшов місце для Малиновського в збірній України
Руслан Малиновський став одним із лідерів "Аталанти". Фото: ФК "Аталанта"

Колишній гравець збірної України В'ячеслав Шевчук вважає, що півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський може бути корисним національній команді.

Наставник збірної України Олександр Петраков може використовувати Малиновського на позиції відтягнутого форварда.

"Чекаю на черговий фінал для "синьо-жовтих". Тільки так ми зможемо домогтися максимального результату. Важливо, щоб до матчу з боснійцями команда встигла відновитися. Бо на велику ротацію нам розраховувати не варто, адже кадрового потенціалу нам поки не вистачає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна переможе Боснію та Герцоґовину

Незамінних футболістів не буває. У цьому випадку команда зіграла відмінно. Але ті ж Малиновський, Олександр Зінченко тільки б посилили збірну. Кажуть, Маліновський не годиться для схеми гри Петракова. Та годиться він. Наставник може зіграти з тактичною розстановкою 3-4-1-2. І саме там, де одиниця, на позиції хибної дев'ятки, Малиновський діє, як убивця. Сподіваюся, усе буде гаразд і Руслан повернеться в збірну. Від цього наша команда тільки виграє", - сказав Шевчук у коментарі Zbirna.com.

Олександр Петраков не викликав Руслана Малиновського на матчі збірної в жовтні.

Матч Україна - Боснія та Герцоговина відбудеться 12 жовтня о 21:45 на "Арені Львів". Звіт про гру й онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

Збірна України посідає друге місце в групі. Команда Олександра Петракова на чотири очки відстає від Франції та на одне очко випереджає боснійців.

Зараз ви читаєте новину «Експерт знайшов місце для Малиновського в збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі