понеділок, 07 червня 2021 18:00

Експерт розповів про переваги перенесення Євро на рік для збірної України

Експерт розповів про переваги перенесення Євро на рік для збірної України
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: УАФ

13 червня збірна України стартує на Євро-2020/21.

Турнір перенесли на рік через пандемію коронавірусу. За цей час збірна України суттєво змінилася.

"Є думка, що торік нам було вигідніше зіграти цей турнір. Мовляв, тоді склад був молодшим, зігранішим, – каже футбольний журналіст 36-річний Дмитро Литвинов. – Та за цей час сталося багато позитивного. Ми побачили, що у воротах може грати ще хтось, крім Андрія П'ятова. І, ймовірно, ветеран не буде основним воротарем на Євро. Добре зарекомендувала себе пара центральних захисників "Динамо" Денис Попов Ілля Забарний. Їх хоч зараз можна ставити в основний склад. Вийшов на новий рівень Микола Шапаренко, проявив себе в Лізі чемпіонів Олександр Зубков. Олександр Зінченко перетворився на беззаперечного гравця "основи" фіналіста Ліги чемпіонів і чемпіона Англії. А Руслан Малиновський став найкращим асистентом чемпіонату Італії. Повернувся й відіграв важливу роль у чемпіонстві "Динамо" Артем Бесєдін, а Роман Яремчук забив уже не 10, а 20 голів у чемпіонаті Бельгії. Збірна змінилася за складом, але слабшою не стала. Питання лише в тому, щоб використати її потенціал", – написав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хотів устромляти Шевченку ніж у спину" - Ребров розповів, чому не очолив збірну України

Подробиці читайте в "Країні" від 10 червня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про переваги перенесення Євро на рік для збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі