субота, 16 березня 2019 12:30

Експерт розповів чого чекати в останньому турі другого кола УПЛ

Експерт розповів чого чекати в останньому турі другого кола УПЛ
Олег Федорчук

На вихідних завершується друге коло чемпіонату України по футболу. Після цього, команди будуть розділенні на дві шістки. Окрім боротьби за сильнішу шістку українських вболівальників також чекає принциповий матч " Зоря" - "Шахтар". Особисті відносини Юрія Вернидуба та Паулу Фонсеки не кращі. Тому матч в Запоріжжі має бути цікавимпо своєму.


"Олександрія" зовсім не переконлива у другій частині чемпіонату. Це шанс для "Зорі" здобути бронзові нагороди в цьому сезоні. Тому команді Вернидуба потрібно набирати очки в кожному матчі. Навіть якщо це гра проти "Шахтаря". З "гірниками" не можна пропускати швидкий гол, щоб потім не розкриватися та не дати супернику улюбленні вільні зони. "Зоря" має зіграти дуже раціонально, щоб претендувати на очки в цьому матчі. Особисте протистояння Фонсеки та Вернидуба? Я думаю, що цей фактор буде більше на користь "Шахтаря". Команда фонсеки точно не мати проблем із недооцінкою та налаштуванням на гру - каже футбольний тренер Олег Федорчук".

"Зорі" важливо не пропустити швидкий гол в матчі проти "Шахтаря"


На сильнішу шістку претендує чотири команди: "Ворскла", "Львів", " Десна", та " Маріуполь". Більше шансів мають саме азовці, які грають проти одного із аутсайдерів " Карпат" та мають невелику очкову перевагу. " Ворсклі" на виїзді потрібно перемагати останню команду чемпіонату " Арсенал". "Десна" та "Львів" зіграють між собою в Чернігові. Обидві команди мають сподіватися на осічку " Ворскли", або " Маріуполя" для подальшого проходу.


"Тут дуже важливо, щоб все вирішувалося саме на футбольному полі. Ставки в останньому турі – дуже високі. Кожен хоче грати в сильнішій шістці. Я думаю, що зайвою може опинитися "Ворскла". Команда Сачка весною не вражає. У трьох матчах набрала тільки 1 очко. З таким футболом буде важко на щось розраховувати серед сильніших команд. Сподіваюся, що буде грати у першій шістці "Десна". Команда Рябоконя демонструє злагоджений футбол. ФК "Львову" потрібно пригнути вище голови, щоб пройти далі. Удача має бути на стороні Бакалова. " Маріуполь" чекає не простий виїзд у Львів до " Карпат", але команда Бабича має перевагу за очками над суперника. Її за певних розкладів може влаштувати і нічия – підсумовує Олег Федорчук"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про головні інтриги другої частини УПЛ

В останьому турі другого кола між собою зіграють: "Олімпік" - "Динамо", "Зоря" - "Шахтар", "Арсенал" - " Ворскла", "Десна" - Львів", " Чорноморець" -"Олександрія".

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів чого чекати в останньому турі другого кола УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі