понеділок, 31 серпня 2009 13:35

Екс-гравець київських "Динамо" і "Арсенала" розчавив велосипедиста (ФОТО)

Захисник збірної Угорщини з футболу Ласло Боднар, відомий виступами за київські "Динамо" і "Арсенал", на своєму автомобілі на смерть задавив велосипедиста.

Як повідомила угорська поліція, трагедія відбулася в п"ятницю пізно увечері. Mercedes 30-річного футболіста рухався з серйозним перевищенням швидкості поза міською межею поблизу населеного пункту Нірбатор на сході країни. Велосипедиста не врятував навіть світловідбиваючий жилет.

За попередніми даними, відомий футболіст не знаходився в стані алкогольного сп"яніння. З легкими тілесними ушкодженнями він був доставлений в лікарню.

Федерація футболу Угорщини "приголомшена, тим що сталося", але відмовляється від коментарів доти, поки не ознайомиться з докладним поліцейським протоколом з описом інциденту. Головний тренер угорської збірної голландець Ервін Куман також відмовляється говорити про те, що трапилося, оскільки його позиція "поки не сформована".

Варто відзначити, що буквально днями Ласло Боднар був проголошений уболівальниками "героєм Угорщини". Значною мірою завдяки його голу в матчі з софійським "Левські" клуб "Дебрецен", за який він виступає, вийшов в груповий етап футбольної Ліги чемпіонів.

За матеріалами Террикон, Донбасс

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравець київських "Динамо" і "Арсенала" розчавив велосипедиста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі