вівторок, 23 листопада 2010 16:56

Екс-динамівець Києва сподівається на перемогу "Партизана" над "Шахтарем"

Екс-динамівець Києва сподівається на перемогу "Партизана" над "Шахтарем"

Екс-захисник белградців і київського "Динамо" Горан Гавранчич поділився очікуваннями від матчу 5-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів "Партизан" - "Шахтар".

"Сподіваюся на першу перемогу своїх. Остання гра вдома, прикро буде закінчити груповий турнір, не вигравши жодної зустрічі, - сказав Гавранчіч. - Це дуже потрібно вболівальникам. Коли команда програвала "Арсеналу", вони безперервно співали:"Ми будемо любити тебе , навіть коли ти програєш".

"Але якщо оцінювати реально, повинна бути, на мій погляд, нічия, - тверезо оцінив ситуацію екс-динамівець. - Ставлю на 1:1. Перед грою в Донецьку в Україну найбільше побоювалися Клео, а зараз у "Партизана" багато забиває Ілієв . Чекаю голи від нього. Правда, якщо буде тактика з двома нападниками, він не вийде. А якщо з трьома - з'явиться на лівому фланзі атаки, проти Срни".

"Хто сильніший — "Арсенал" чи "Шахтар"? Думав, що "Арсенал". Але в їх останній зустрічі гірники зіграли так сильно, що я навіть не очікував. Втім, виграти групу їм буде проблематично. Думаю, в Бразі "Арсенал" візьме три очки, без варіантів", - резюмував серб.

Нагадаємо, не так давно Гавранчич, який в минулому сезоні ще грав за "Партизан", завершив свою ігрову кар'єру.

Матч "Партизан" - "Шахтар" розпочнеться сьогодні, 23 листопада, о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «Екс-динамівець Києва сподівається на перемогу "Партизана" над "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі