пʼятниця, 04 серпня 2006 10:06

Єгор Титов був у трьох сантиметрах від смерті.

Удар, отриманий лідером московського "Спартака" Єгором Титовим, 30 років, у грі 2-го відбірного раунду Ліги чемпіонів з молдавським "Шерифом", міг призвести до непоправної трагедії. На 50-й хвилині матчу Єгор зіткнувся у штрафному майданчику гостей із захисником "Шерифу" і отримав дуже сильний удар в обличчя. В 36-ту московську лікарня Титова привезли просто зі стадіону. Хірурги, що провели огляд футболіста, поставили невтішний діагноз: перелом лівої вилиці зі зміщенням.

Операція, що відбулась наступного ранку і тривала півгодини, пройшла успішно. У найближчі два тижні капітану "Спартака" прописаний повний спокій. Йому заборонено навіть посміхатися. Тренуватися Титов зможе почати не раніше, ніж через шість тижнів, а за прогнозами лікаря "Спартака" Юрія Василькова на поле зможе вийти у жовтні.

Наслідки зіткнення Титова могли бути більш серйозними, ніж це виглядало на перший погляд, адже удар у голову гравця прийшовся у трьох сантиметрах від скроні, повідомляєГазета.ру.

Зараз ви читаєте новину «Єгор Титов був у трьох сантиметрах від смерті.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі