пʼятниця, 08 жовтня 2021 12:03

Джошуа запропонували відмовитися від реваншу з Усиком

Джошуа запропонували відмовитися від реваншу з Усиком
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

Колишньому чемпіону світу в суперважкій вазі 31-річному Ентоні Джошуа запропонували відмовитися від реваншу з Олександром Усиком.

Промоутер Усика Боб Арум запропонував стороні Джошуа відійти в бік після поразки. Менеджер британця Едді Гірн заявив, що його підопічний готовий знову битися з Усиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Промоутер назвав нову дату реваншу Джошуа - Усик

"Арум запропонував, щоб ми відійшли в бік і відмовилися від негайного реваншу з Усиком. Але Ентоні не зробить цього. Якщо він буде здоровий, прийме реванш. Він тільки й думає про Олександра. Я не бачу сценарію, за якого він відмовився б від реваншу", - відповів Гірн.

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа одностайним рішенням суддів. Український боксер став чемпіоном світу в суперважкій вазі в трьох категоріях.

У контракті на проведення бою був пункт реваншу. Усик має надати право Джошуа повернути втрачені пояси. Другий бій сторони планували провести в лютому.

Зараз ви читаєте новину «Джошуа запропонували відмовитися від реваншу з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі