четвер, 29 травня 2008 16:21

Джилардіно офіційно представили вболівальникам "Фіорентини"

Сьогодні колишній нападаючий "Мілана" Альберто Джилардіно офіційно був представлений вболівальникам "Фіорентини", які зібралися на "Артеміо Франкі".

Альберто став найдорожчою покупкою в історії сім"ї Делла Валле - за нього россо-нері отримали 14 мільйонів євро.

"Я дуже радий і просто щасливий", - заявив Джила. "Я знав, що пропозиція від "Фіорентини" стане вирішальною в моїй майбутній кар"єрі. Переговори пройшли швидко і гладко. Я прийшов в клуб, який не приховує своїх амбіцій. І мені дуже приємно приєднатися до команди, де я знайомий з багатьма з головних дійових осіб - від тренера до провідних гравців. "Мілан" я залишаю, аніскільки не тримаючи образи на клуб - з ними я виграв багато трофеїв, там у мене залишилося багато друзів. Можу завірити вас, що вибрав би "Фіалок", навіть, якщо вони б не завоювали місця в ЛЧ - просто я хочу знову виходити на поле і доводити свою цінність".

"Я повинен підтримувати хорошу форму впродовж всього сезону", - продовжує Альберто. "Те, як я виглядав останні півтора місяці в "Мілані", дало мені зрозуміти, що потрібно змінити обстановку. Але я не можу сказати, що це був повністю провальний рік - я додав в свою колекцію медаль Чемпіона Світу серед клубів".

"У мене прекрасні стосунки з Пранделлі, і я дуже радий, що доля звела нас в "Фіорентині". З гравців я дуже добре знайомий з Донаделем і, звичайно, з Муту. З Адріаном ми 2 року грали в "Пармі", він - великий гравець, і мені дуже приємно знову виступати з ним пліч-о-пліч", - розповів нападаючий.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Джилардіно офіційно представили вболівальникам "Фіорентини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі