четвер, 11 грудня 2014 09:44

"Дякую" - наставник "Сент-Етьєна" заговорив українською у Києві
12

Фото: Ірина Козюпа

Сьогодні дніпропетровський "Дніпро" зіграє проти французького "Сент-Етьєн" у матчі 6-го туру групового етапу Ліги Європи. Початок поєдинку о 19:00. Обидві команди мають шанси на вихід у плей-офф.

Вчора вечером "Сент-Етьєн" провів тренування на полі "Олімпійського". Також "зелені" мали екскурсію Києвом, під час якої побували на Майдані Незалежності.

"Вся команда, включно із тренерським штабом, побувала на Майдані. Всіх дуже вразив цей візит", - зізнався прес-аташе "Сент-Етьєна".

Футболісти роздивлялися стенди з фотографіями революційних подій біля стели Незалежності і здійснили пішу прогулянку Майданом.

"Не можна залишатися байдужим до тих історичних подій, які сталися тут зовсім недавно. Нам про них трохи розповідав колишній гравець "Динамо" Бенуа Тремулінаса, який грав у нас", - сказав на передматчевій прес-конференції захисник "Сент-Етьєна" Жонатан Брізон.

Наставника "зелених" Крістофа Галтьє очевидно так вразило побачене, що він заговорив українською.

"Дякую" - сказав француз після завершення прес-конференції. Українські журналісти відреагували оплесками.

Нагадаємо, що делегація варшавської "Легії" перед матчем проти харківського "Металіста" у Києві, вшанувала пам'ять героїв Небесної Сотні. Поляки поклали квіти до пам'ятних знаків біля стадіону "Динамо", на якому проходив матч Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Дякую" - наставник "Сент-Етьєна" заговорив українською у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі