пʼятниця, 23 квітня 2010 12:47

Дворазова олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики загинула в ДТП

Дворазова олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики загинула в ДТП

Дворазова олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Наталія Лаврова загинула в автомобільній аварії в Пензенській області.

ДТП, яка стала причиною загибелі спортсменки, сталося 23 квітня близько 9 ранку за київським часом на автодорозі Пенза - Шемишейка. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Автомобіль ВАЗ-2114, яким керувала сестра Лаврової, зіткнувся з іномаркою (конкретна модель автомобіля не називається). Сестра 25-річної спортсменки також загинула на місці. Водій іномарки серйозно не постраждав.

На Олімпійських іграх 2000 року в Сіднеї Лаврова завоювала золоту медаль у групових вправах. На афінській Олімпіаді-2004 Лаврова у складі збірної знову виграла золото в групових вправах і стала першою дворазовою олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики.

Останнім часом Лаврова працювала тренером російського центру олімпійської підготовки та збірної Росії з художньої гімнастики.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Дворазова олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики загинула в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі