понеділок, 17 листопада 2008 10:56

"Дві гри поспіль програємо через безглузді помилки" - Мілевський

Нападник київського "Динамо" Артем Мілевський прокоментував результат матчу 15-го туру української прем"єр-ліги з донецьким "Шахтарем" (0:1).

"Хочу привітати "Шахтар" з перемогою. Думаю, гра була цікавою для глядачів. На полі билися обидві команди. Можна багато говорити про те, що ми пропустили гол з положення поза грою чи ні, але я не буду цього робити. Вважаю, гра була рівною. В епізоді з пропущеним голом нам треба було зіграти уважніше. Тому і програли.

Під час матчу я апелював до судді на емоціях. Арбітр, в цілому, судив добре, до нього претензій немає. За винятком моменту з пропущеним голом. Потрібно буде все-таки проглянути його ще раз в повторі. А так, все здорово.

Ні до кого претензій по самовіддачі або іншим компонентам немає. Просто через безглузді помилки ми програли "Порту" на останній хвилині, тепер з "Шахтарем" пропустили гол після ауту", - цитує Мілевського офіційний сайт киян.

Зараз ви читаєте новину «"Дві гри поспіль програємо через безглузді помилки" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі