пʼятниця, 27 серпня 2010 11:28

Два російських футбольних клуби вилетіли з єврокубків

Два російських футбольних клуби вилетіли з єврокубків

Московський "Локомотив" поступився представнику швейцарської другої ліги "Лозанні" у повторному матчі четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Як повідомляє сайт каналу "Росія 2", команда програла за підсумками серії пенальті.

Основний час матчу, що пройшов на московському стадіоні "Локомотив", футболісти завершили внічию - 1:1. Голи забили Карлос Сильвіо з "Лозанни" (на 18-й хвилині) і гравець "Локомотива" Олександр Алієв (на 85-й хвилині).

У додатковий час жоден з клубів не зміг змінити рахунок. У результаті доля матчу вирішувалася в серії пенальті, де щастя посміхнулось швейцарцям.

Перший матч між московським і швейцарським клубами пройшов 19 серпня і завершився нічиєю (1:1). За результатами двох матчів, "Локомотив" не зміг потрапити в груповий етап Ліги Європи.

Припинив боротьбу в Лізі Європи ще один російський клуб - "Сибір", який розгромно програв голландському ПСВ. Рахунок на 38-й хвилині зустрічі відкрив гравець ПСВ Маркус Берг, ще по голу у ворота новосибірського клубу забили Орландо Енгелар і Ола Тойвонен. Останні два м"ячі провів Балош Джуджак. Перша зустріч команд завершилася перемогою новосибірського клубу 1:0.

Таким чином від Росії в груповому турнірі Ліги Європи виступлять тільки два представники - пітерський "Зеніт" і московський ЦСКА.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Два російських футбольних клуби вилетіли з єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі