неділя, 18 квітня 2010 15:17

Дубль "Арсенала" переміг тонучий "Кривбас"

Дубль "Арсенала" переміг тонучий "Кривбас"

Сьогодні почалися матчі 26-го туру чемпіонату України. У стартовому поєдинку дня київський "Арсенал" зумів здобути важливу в психологічному плані перемогу в гостьовому матчі проти аутсайдера "Кривбасу" - 1:0. Єдиний гол на 81-й хвилині зі штрафного забив Дмитро Коркішко.

Таким чином, "каноніри" частково реабілітувалися в очах своїх уболівальників за розгромну домашню поразку в минулому турі від "Таврії" (1:6), після якої, нагадаємо, подав у відставку головний тренер В"ячеслав Грозний.

Що стосується "Кривбасу", то після сьогоднішньої поразки, команда практично втратила шанси на збереження прописки в Прем"єр-ліги. За чотири тури до кінця чемпіонату у криворіжців лише 15 очок і відставання в сім пунктів від рятівного 14 місця.

Чемпіонат України

26-й тур

Кривбас - Арсенал - 0:1 (0:0)

Голи: 0:1 - Коркішко (81)

Кривбас: Федоренко, Жданов, Лисицький, Кіцута, Федорчук, Максимов, Морозюк, Бартуловіч, Льопа (Даниловський, 66), Костишин (Кобахідзе, 46), Воронков.

Арсенал: Погорілий, Данилов, Дідик, Матюхін, Симоненко, Старгородський, Шахов, Мепорія (Ессола, 59), Захаревич, Біто (Коркішко, 46), Жоземар (Черненко, 87).

Попередження: Старгородський (90 +2)

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Дубль "Арсенала" переміг тонучий "Кривбас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі