середа, 13 листопада 2013 11:13

"Друзі просять про квитки на матч-відповідь проти Франції" — Девіч

"Друзі просять про квитки на матч-відповідь проти Франції" — Девіч
"Голи прийдуть" - Девіч ФОТО: football.sport.ua

У збірної Франції добре налагоджена командна гра. Про це журналістам розповів нападник національної команди України Марко Девіч.

"Рібері — дуже сильний гравець, якщо не найкращий у світі. Буде цікаво проти нього зіграти, - каже Марко. - Загалом, вся збірна Франція дуже сильна індивідуально, тому не потрібно зациклюватися на одному Рібері. Командна гра у них також добре налагоджена.

Погано, коли нападник перестає забивати. Якщо говорити про "Металіст", то сподіваюся, що у наступних матчах ми будемо злішими через останні невдачі. Ми не дуже добре грали. А голи прийдуть.

Такі матчі можуть тільки тішити. Ми розуміємо, що не кожного року випадає нагода зіграти у плей-офф. Добре, що зараз навколо збірної існує такий ажіотаж. Без підтримки ми не залишимося. Мої друзі з України та Сербії просять мене про квитки, але більше на матч-відповідь у Франції. Постараюсь їм допомогти, але у першу чергу потрібно думати про гру", - зазначив Девіч.

Нагадаємо, зустріч збірних України та Франції відбудеться 15 листопада на НСК "Олімпійський" о 21:45. Трансляція на телеканалі "Інтер". Матч-відповідь пройде у Парижі 19 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Друзі просять про квитки на матч-відповідь проти Франції" — Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі