четвер, 13 листопада 2008 13:10

Дрогба святкував гол, кидаючи у вболівальників копійками

Поведінка форварда "Челсі" Дідьє Дрогба стане предметом розслідування Футбольною асоціацією Англії, повідомляє sport.segodnya з посиланням на АР. Івуарійський нападник на 27-ій хвилині матчу з "Барнлі" в Кубку ліги забив свій перший гол після травми ноги.

Відразу після цього Дрогба підібрав з поля викинуту вболівальниками копійку і кинув її назад на трибуни, за що отримав жовту картку. У результаті "Челсі" не зміг пробитися в чвертьфінал турніру, поступившись "Барнлі" в серії пенальті.

"Я просто хотів відсвяткувати гол. Прошу пробачення, якщо в когось потрапив цією монетою. Я не хотів заподіяти біль кому-небудь. Так, погоджуся, що цей вчинок не гідний футбольного матчу. Мене просто переповнювали емоції. Це було помилкою, я жалкую про свій вчинок", - сказав Дрогба.

Нагадаємо, що в 2002 році захисник "Ліверпуля" Джиммі Каррагер був вилучений за те, що кинув копійку в уболівальників. Пізніше він також був дискваліфікований на три матчі.

Зараз ви читаєте новину «Дрогба святкував гол, кидаючи у вболівальників копійками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі