субота, 03 березня 2012 08:51

"Донбас" вдруге переміг "Беркут" у півфіналі плей-офф ПХЛ

"Донбас" вдруге переміг "Беркут" у півфіналі плей-офф ПХЛ

Друга команда "Донбасу" зробила ще один крок на шляху до фіналу плей-офф чемпіонату України з хокею. У другому півфінальному поєдинку підопічні Олега Микульчика завдали поразки столичному "Беркуту" - 4:2.

Протягом двох періодів суперники не могли виявити найсильнішого. Гості приголомшили донеччан наприкінці першої 20-хвилинки, коли протягом 47 секунд двічі вразили ворота Селіверстова. Однак ще до першої сирени Міхнов зробив вражаючий рейд до воріт "Беркута" і вивів на завершальний кидок Бойченка - 2:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПХЛ. "Донбас" та "Сокіл" з футбольним рахунком обіграли опонентів

Як і напередодні, вирішальним виявився третій період, протягом якого господарі двічі вразили ворота суперника. Найрезультативнішим гравцем матчу став Андрій Міхнов, який записав на свій рахунок гол і дві результативні передачі.

Нагадаємо, що для виходу у фінал, команді потрібно здобути чотири перемоги у півфінальній серії. Половину справи друга команда "Донбасу" вже зробила, проте два наступні матчі пройдуть у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сокіл" з перемоги розпочав серію плей-офф ПХЛ

Плей-офф чемпіонату України.

Півфінал.

Матч № 2

"Донбас-2" (Донецьк) - "Беркут" (Київ) - 4:2 (2:2, 0:0, 2:0)

Шайби: Пастух (Тезіков, Міхнов), 10:20-5х3 (1:0). Малов (Жилінський), 18:15 (1:1). Михайлов (Цуріков), 19:02 (1:2). Бойченко (Міхнов), 19:48 (2:2). Анікеєв (Бондарєв), 53:05 (3:2). Міхнов, (Пастух), 59:40-п. в. (4:2).

Рахунок серії - 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" вдруге переміг "Беркут" у півфіналі плей-офф ПХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі