середа, 14 листопада 2007 16:47

Доменек заборонить футболістам збірної дивитися матч Шотландія - Італія

Наставник збірної Франції Раймон Доменек заборонив своїм гравцям дивитися відбірковий матч чемпіонату Європи-2008 між Шотландією і Італією, який пройде 17 листопада. У разі перемоги "Скуадри адзурри" французи гарантують собі місце на турнірі незалежно від результату їх зустрічі з Україною 21 листопада.

- Всі телевізори на базі будуть вимкнені. Результат цього поєдинку може не виправдати очікувань гравців, а я не хочу, щоб це відбилося на їх психологічному стані. Хай гравці дізнаються результат зустрічі наступного дня, а цього вечора спокійно грають в карти, - наводить слова Доменека офіційний сайт УЄФА.

Проте самі футболісти збірної Франції виявляють зацікавленість у майбутньому матчі.

- Я готовий схрестити пальці за Італію. Як може чемпіонат Європи пройти без чемпіонів світу? - сказав форвард Тьєррі Анрі.

Хавбек Самір Насрі зізнався, що не відмовився б постежити за грою.

- Мені було б дуже цікаво подивитися. Італійці уміють битися і показують свою кращу гру, коли опиняються в подібних ситуаціях. Але, незалежно від результату в Глазго, в Києві ми гратимемо тільки на перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Доменек заборонить футболістам збірної дивитися матч Шотландія - Італія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі