середа, 14 січня 2009 11:59

До кінця січня Тимощук може стати гравцем "Баварії"

Як повідомляє німецьке видання Bild, "Баварія" сподівається, що до кінця січня Анатолій Тимощук дасть згоду перейти в мюнхенський клуб.

Менеджер чемпіонів Німеччини Улі Хенес з приводу ситуації з 29-річним півзахисником "Зеніту" і збірної України заявив: "У нього є наша пропозиція. Анатолій хоче ухвалити рішення до кінця січня. Він висунув деякі вимоги, які ми не в змозі виконати. Прийме він нашу пропозицію чи ні, залежить від нього".

Якщо капітан пітерців все-таки вирішить переїхати до Мюнхена, його конкурентом на позиції опорного хавбека може стати Марк ван Боммель. Перед Новим роком "Баварія" запропонувала голландцю, контракт якого закінчується влітку, новий договір ще на один сезон. Судячи з усього, капітана мюнхенців (йому скоро 32) це не влаштовує: він хотів би підписати угоду на триваліший термін.

Не дивлячись на незадоволеність голландця, який, говорять, подумує про пошук нової команди, керівництво "Баварії" свою позицію міняти не збирається. Вчора в тій же Bild голова правління клубу Карл-Хайнц Румменігге заявив: "З нашого боку немає нічого нового. Пропозиція залишається в силі. Марк до кінця місяця може вирішувати, прийме він його чи ні. М"яч на його стороні".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «До кінця січня Тимощук може стати гравцем "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі