середа, 02 квітня 2008 10:53

До Євро-2012 під Києвом збудують курортний комплекс з сафарі-парком (ФОТО)

 


У районі Вишгорода під Києвом до Євро-2012 зведуть величезний курортний комплекс. Його будівництво оцінили у 80 мільйонів доларів.

Роботи повинні закінчити до 2011 року. На площі 19,6 га розмістяться п"ятизірковий готель, бунгало сімейного типу, арена з можливістю проведення концертно-спортивних заходів, дельфінарій і сафарі-парк. Окрім цього, там можна буде пограти в теніс, футбол, поплавати у басейні, попаритися в лазні або сауні і покататися на гірських лижах. Проект презентували 11 - 14 березня в Каннах, а сьогодні презентують у Києві. Зараз на території майбутнього комплексу ведуться геологічні роботи, будівництво почнеться трохи пізніше. Всі дозволи від київської обласної влади вже отримали.


Сафарі-парк уже діє. В ліс завезли практично всіх тварин, які мешкають на території України, окрім ведмедів. Будь-який охочий може пополювати на вовків, зайців або ж свиней. Колективне полювання обійдеться мінімум у 500 у.о., індивідуальне - дорожче.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 під Києвом збудують курортний комплекс з сафарі-парком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі