четвер, 20 листопада 2008 14:06

До 2010 року у Львові побудують три льодові арени

На прес-конференції, яка відбулась 19 листопада Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін пояснив ситуацію щодо будівництва льодових арен у Львові. Як відомо, львівська команда "Експрес" свої домашні матчі проводить на відкритій ковзанці "Медик". Нині "Експрес" з набраними 9 очками лідирує у Західному Дивізіоні і має тверді наміри увійти до еліти вітчизняного хокею.

"Зрозуміло, що відсутність сучасної льодової критої арени суттєво заважає розвитку хокею на Львівщині. Ми маємо пам"ятати, що саме завдяки місту Лева ми у 2010 році святкуватимемо 100-річчя вітчизняного хокею. Тож побудова льодових палаців у Львові є однією із приоритетних цілей," – заявив Анатолій Брезвін.

За словами Президента, в наступному році розпочнеться будівництво двох льодових арен: однієї – в рамках Державної програми, а другої – за приватні кошти. Є наміри у приватних інвесторів звести і третю ковзанку, проте її відкриття, скоріш за все, відбудеться вже у 2010 році.

Федерація хокею України

Зараз ви читаєте новину «До 2010 року у Львові побудують три льодові арени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі