субота, 07 травня 2011 15:59

"Дніпро" у меншості втримав перемогу над "Зорею"

"Дніпро" у меншості втримав перемогу над "Зорею"

Дніпропетровський "Дніпро" втримав перемогу у матчі з "Зорею" у 28 турі чемпіонату України в Прем'єр-лізі, з 30 хвилини граючи в меншості.

Вже на першій хвилині номінальні гості (матч проходив у Алчевську) відкрили рахунок. Полянський помилився у захисті: вибиваючи м'яч, він потрапив у Шахова, який скористався пасом несподіваним і реалізував вихід один на один.

Вже через п'ять хвилин Полянського замінили, а "Зоря" зробила кроки для виправлення ситуації. Ряд атак, щоправда, не закінчився нічим. На 30 хвилині луганчани отримали відмінний шанс зрівняти рахунок, коли Жуліано сфолив на Силюку у своєму штрафному майданчику і отримав червону картку. Але сам потерпілий виявився переможеним у дуелі з Лаштувкою: чех відбив м'яч.

Ще кілька хвилин по тому Лаштувка знову виявився героєм, як мінімум двічі рятуючи свою команду після атак "Зорі". Весь другий тайм господарі намагалися забити хоча б гол, але нічого серйозного організувати не змогли. Як і гості - їх гол на першій хвилині так і залишився єдиним у матчі.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

28-й тур

"Зоря" - "Дніпро" 0:1 (0:1)

Гол: Шахов, 1.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" у меншості втримав перемогу над "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі