неділя, 19 жовтня 2014 21:33

"Дніпро" дотиснув "Чорноморець", донецький "Металург" не забив "Зорі"

"Дніпро" дотиснув "Чорноморець", донецький "Металург" не забив "Зорі"
Нікола Калініч. Фото: fcdnipro.ua

Дніпропетровський "Дніпро" в заключному матчі дев'ятого туру Прем'єр-ліги України в рідних стінах здобув важку перемогу над одеським "Чорноморцем" - 2:1.

Гості "Дніпро-Арени" шокували суперника та їхніх шанувальників на 20-й хвилині зустрічі. Іван Бобко скористався тим, що захисники забули його на "11-ти метрах" і відправив м'яч у дальній кут воріт збентеженого Бойка.

Дніпрянам знадобилося чверть години, щоб прийти в себе і зрівняти рахунок. Героєм моменту став хорватський нападник господарів Нікола Калініч, який скористався пасом Ротаня. Калініч взяв участь і в другому взятті воріт "Чорноморця", коли своїм тиском змусив помилитися Павла Кутаса, від якого м'яч влетів у сітку воріт Безотосного.

Вольова перемога дозволила "Дніпру" повернути собі перше місце в турнірній таблиці. Підопічні Мирона Маркевича знову на два очки випереджають київське "Динамо".

У паралельному поєдинку недільного вечора донецький "Металург" і луганська "Зоря" зіграли внічию - 0:0.

Прем'єр-ліга України. Дев'ятий тур

"Дніпро" - "Чорноморець" - 2:1

Голи: Калініч, 37, Кутас, 66, автогол - Бобко, 20

"Металург" (Донецьк) - "Зоря" - 0:0

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" дотиснув "Чорноморець", донецький "Металург" не забив "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі