вівторок, 28 жовтня 2008 14:35

Для воротаря "Таврії" пенальті Бангура та Мілевського не проблема

22-річний воротар "Таврії" Олександр Бандура відбив удари з "точки" як штатного пенальтиста "Динамо" Ісмаеля Бангура, так і його товариша по атаці Артема Мілевського. Як зізнався Бандура, якби у першому випадку відбив м"яч трохи вбік, то і рахунок на той момент не змінився б. А ось коли до м"яча підійшов Мілевський, Олександр показав професійну для воротаря витримку.

- Вирішив не сіпатися, - сказав Бандура. - Пригадав, що у поєдинку чемпіонату світу-2006 Швейцарія - Україна Артем, нестандартно виконавши 11-метровий, переграв воротаря швейцарців Паскаля Цубербюлера. Мені ж не хотілося допускати, щоб м"яч утретє побував у моїх воротах. На жаль, через чотири хвилини після цього епізоду Мілевському все ж вдалося відправити м"яча до сітки воріт. Хоча, якщо б я "сів" глибше у ворота та вийшов на перехоплення, то і цього гола можна було уникнути.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Для воротаря "Таврії" пенальті Бангура та Мілевського не проблема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі