четвер, 20 травня 2010 17:22

Для українців квитки на Євро-2012 будуть дешевшими

Для українців квитки на Євро-2012 будуть дешевшими

Уряд хоче зробити квитки на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року дешевшими для українських уболівальників. Зокрема пропонується продавати квитки без податку на додану вартість (ПДВ), пише rbc.ua.

Відповідний законопроект зареєстрував прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Зокрема, в проекті закону про внесення зміни до статті 5 закону України "Про податок на додану вартість" (щодо оподаткування при проведенні в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу) пропонується статтю 5 закону "Про податок на додану вартість" доповнити пунктом 5.21 такого змісту:

"5.21.Тимчасово на період дії закону України "Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні" звільняються від оподаткування операції з продажу квитків на матчі чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні і послуг, включених у визначений Кабінетом міністрів України перелік, які здійснює УЄФА в період підготовки та проведення фінальної частини зазначеного чемпіонату".

"Євро-2012" стане 14-м чемпіонатом Європи з футболу, футбольним турніром для європейських країн, що проводяться раз на чотири роки під егідою УЄФА. Турнір буде проводитися спільно Україною та Польщею, розпочнеться 9 червня 2012 і завершиться 1 липня 2012 року.

Це буде третій турнір в історії європейських національних футбольних першостей, господарями якого є дві країни. Першим став чемпіонат Європи 2000 року, проведений у Бельгії та Нідерландах, другим чемпіонат Європи 2008 року, проведений в Австрії та Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Для українців квитки на Євро-2012 будуть дешевшими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі