пʼятниця, 03 жовтня 2008 15:44

Дівчинку назвали на честь футбольного клубу

Англійську дівчинку назвали на честь клубу футбольної Прем"єр-ліги "Евертон" ("Everton"). Денні Пірс, що все життя вболіває за команду з Ліверпуля, дав своїй дочці, яка народилася вісім місяців тому, ім"я Ева-Тоні-Енн (Eva-toni-ann), не дивлячись на те, що мама дівчинки довгий час була проти, пише англійське видання DailyTelegraph.

Ева-Тоні-Енн - третя дочка, яка народилася в сім"ї Пірс, і їхній батько хотів дати це ім"я і двом першим дівчаткам. Проте дружина Денні Клер Купер відмовилася називати дочок на честь футбольної команди, і вони отримали імена Тіа і Кейсі.

Ева-Тоні-Енн також отримала своє ім"я не відразу: її мати погодилася назвати дівчинку цим ім"ям тільки на третій день життя дочки.

За словами Денні Пірса, багатьом людям подобається ім"я його молодшої дочки. Пірс розповів, що воно подобається навіть вболівальникам "Ліверпуля" - другої команди з Ліверпуля, яка вважається найпринциповішим суперником "Евертона".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Дівчинку назвали на честь футбольного клубу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі