пʼятниця, 23 листопада 2012 22:21

Дівчата з "Playboy" загладили свою провину перед українською командою з авторалі

Сьогодні з Франції до Перу відправили автомобілі української команди "Sixt-Україна". Там пройде ралі "Дакар-2013", в якому беруть участь українці. Про це повідомив під час прес-конференції у Києві лідер "Sixt-Україна" Вадим Нестерчук.

Перегони для українців могли не відбутися через модель "Playboy" Ірину Ольховську. Та наврочила Нестерчука на останніх тренуваннях на Херсонщині. Напросилася проїхатися з ним у бойовому автомобілі (Ольховська працює за сумісництвом журналістом).

"А ми не перевернемося?", - запитала перед виїздом, вже за кілька хвилин Нестерчук не впорався з керуванням, машина перевернулася на дах.

"Дакар-2013" стартує 5 січня у Перу. Гонка пройде звідти по Аргентині та Чілі. Учасники мають проїхати близько 9 тис км.

"Від того, що машина перевернулася і серйозно постраждала, нам тільки на руку. Ми повністю оновили її. Встигли це за нереальні строки — три дні", - зауважив Нестерчук.

Перед виїздом у "Sixt-Україна" виникла ще одна проблема. Їдуть до Перу без французького штурмана Лорана Ліхтелейхтера, з яким співпрацювали останні кілька років.

"З Лораном довелося прощатися, бо він перестав хотіти чогось більшого, вдосконалюватися. Ми ще не визначилися з новим штурманом. Можливо, це буде росіянин Володимир Дем'яненко. Вилітаю з ним в Емірати на тренування. Я за ним спостерігав на попередніх ралі "Дакар", коли він їздив з іншими командами. Якщо потрапляли в яму, він непогано відкопував з піску машину. Відповідальна людина", - додав Нестерчук.

У цьогорічному "Дакарі" беруть участь ще 460 позашляховиків з 53 країн.

"Для мене найважче в перегонах, пережити день старту. Коли стоїть колона автомобілів,їдуть один за одним по п'ять метрів", - згадав український гонщик.

Він каже, ці перегони для нього будуть складними.

"Мені не подобається ця гонка тим, що організатори нарізали багато спецділянок, де доведеться зупинятися і втрачати час. Як на мене, краще їхати по 450 кілометрів в режимі нон-стоп. Крім цього, можете собі тільки уявити, яка спека нас чекає. Того року в автомобілі російської команди був термометр. Там навіть зафіксували температуру 80 градусів тепла", - додав Нестерчук.

Аби загладити інцидент з Нестерчуком, журнал "Playboy" на прес-конференцію запросив трьох дівчат. Вони були одягнені в костюми кроликів — символи журналу. Дівчата винесли нагороди пілота за попередні перегони на "Дакарі".

Зараз ви читаєте новину «Дівчата з "Playboy" загладили свою провину перед українською командою з авторалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі