неділя, 12 лютого 2012 16:47

"Динамо" в Іспанії обіграло московський "Спартак"

"Динамо" в Іспанії обіграло московський "Спартак"

На зборах в Марбельї київське "Динамо" зіграло товариський матч з московським "Спартаком". І перемогло в "радянському дербі" - 2:0, повідомляє "Сегодня".

Перший гол киянам допомогли забити спартаківці. Мехмеді з лівого флангу віддавав в штрафний на Ідейе, але того випередив аргентинець Ніколас Пареха, який зрізав м'яч в свої ворота.

А другий гол динамівці забили на останніх хвилинах. Дуду з лівого флангу відпасував м'яч на лінію штрафного Денису Гармашу. Той, витримавши паузу, знайшов вільного Корреа, який точним ударом подвоїв рахунок.

"Динамо" Київ - "Спартак" Москва - 2:0

"Динамо": Коваль (Шовковський, 46), Бетао, Хачеріді, Алмейда, Юсуф, Нінкович (Дуду, 60), Аруна (Корреа, 65), Ярмоленко (Алієв, 81), Мілевський, Мехмед (Гармаш, 46), Ідейе.

"Спартак": Заболотний, Паршивлюк, Пареха (Каріока, 46), Сухі, Макєєв (К.Комбаров, 54), Арі (Ананідзе, 54), Зотов (Дзюба, 46), Д. Комбаров (Козлов, 86), де Зеув, Білялетдінов (Бризгалов, 46), Веллітон.

Голи: Пареха, 27, автогол, Корреа, 89.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" в Іспанії обіграло московський "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі