неділя, 06 лютого 2022 12:57

"Динамо" отримало грошовий штраф від УЄФА

"Динамо" отримало грошовий штраф від УЄФА
Фото: ФК "Динамо"

Футбольний клуб "Динамо" отримав потрійний штраф за порушення під час проведення матчів Ліги чемпіонів і Юнацької ліги УЄФА.

Відповідні рішення Спілки європейських футбольних асоціацій опубліковані в офіційних документах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" готує гучний трансфер

€5 тис. "Динамо" буде змушене виплатити за вибігання на поле сторонньої особи під час поєдинку Ліги чемпіонів з "Баварією", який відбувся в Києві 23 листопада минулого року.

€1,5 тис. і €1,75 тис. київський клуб заплатить за неналежну поведінку гравців юнацької команди U-19 (п'ять гравців і більше) протягом зустрічей з однолітками з "Барселони" 2 листопада та "Бенфіки" 8 грудня.

Це далеко не найбільші штрафи, які отримали клуби. Наприклад, "Аталанта" Руслана Маліновського зобов'язана виплатити УЄФА €18 тис. за матч з "Манчестер Юнайтед". Подібні штрафи отримали ПСЖ, "Севілья" та "Лілль".

Основна команда "Динамо" вилетіла з єврокубків, зайнявши останнє місце в групі з "Барселоною", "Бенфікою" та "Баварією".

"Динамо" U-19 вийшло в стикові матчі Юнацької ліги УЄФА і зіграє з іспанським "Депортиво" за путівку в 1/8 фіналу. Матч відбудеться 9 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" отримало грошовий штраф від УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі