середа, 04 вересня 2013 13:28

"Динамо" після матчу з "Дніпром" повторило два антирекорди минулого сторіччя

"Динамо" після матчу з "Дніпром" повторило два антирекорди минулого сторіччя
"Динамо" продовжує розчаровувати своїх уболівальників. Фото: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" після домашньої нічиєї з "Дніпром" (1:1) опустилося на шосту сходинку турнірної таблиці. Це найгірший показник для динамівців після восьми турів в історії всіх 22- х чемпіонатів України.

14 залікових пунктів після 8- ми турів стало повторенням двох антирекордів "Динамо". У сезоні-1992/93 динамівці під керівництвом Анатолія Пузача набрали стільки ж балів (у перерахунку на сучасну систему) після восьми матчів. Тоді на рахунку біло -синіх було 4 перемоги, 2 нічиї та 2 поразки. Але на тлі більш низького рівня інших команд "Динамо" з такими показниками було другим (!) у першості.

Через три сезони, в чемпіонаті-1995/96 під керівництвом Йожефа Сабо кияни чотири рази перемогли, двічі зіграли внічию і один раз поступилися. Тим не менш, вони розміщувалися на третьому місці, маючи гру в запасі.

Сьогодні ж, коли значно зріс рівень українських команд, втрати очок - ніщо інше, як подарунок конкурентам : "Динамо" вже випереджають "Чорноморець" і "Ворскла", а в спину дихає луганська "Зоря".

Нагадаємо, в чемпіонаті-2012/13 кияни встановили антидосягнень, вперше в історії українських першостей фінішувавши нижче другого місця.

Зазначимо, що і за статистичними показниками "Динамо" поступається далеко не грандам. Так, в останньому турі чемпіонату кияни поступилися в точності передач запорізькому "Металургу", "Севастополю", "Арсеналу" і, звичайно ж, "Шахтарю". Мало було у виконанні киян і вдалих відборів - 19 проти 29 у "Волині" і 23 у "Говерли".

Зазначимо, що в наступному турі "Динамо" зіграє з "Металістом" у Харкові. Враховуючи нинішній рівень харків'ян, останні мають можливість зробити чемпіонські перспективи команди Олега Блохіна ще більш туманними.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" після матчу з "Дніпром" повторило два антирекорди минулого сторіччя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі