вівторок, 21 листопада 2017 14:43

"Динамо" перед Лігою Європи втратило головну ударну силу

"Динамо" перед Лігою Європи втратило головну ударну силу
Мбокані регулярно забиває за "Динамо" в матчах УПЛ. Фото: dynamomania.com

Київське "Динамо" не зможе розраховувати на свого головного бомбардира Дьємерсі Мбокані в матчі 5-го туру Ліги Європи з албанським "Скендербеу".

Про це повідомляє "Динамоманія".

Форвард навіть не буде включений до складу делегації українського клубу, яка відправиться на виїзний поєдинок. В останньому матчі УПЛ проти "Зірки", футболіст відчув біль в привідному м'язі стегна. А вже в середу йому довелося достроково завершити тренування "Динамо".

Замість Мбокані до заявки на гру з "Скендербеу" увійде нападник молодіжної команди Назарій Русин. Також з албанцями через дискваліфікацію не зіграє Віталій Буяльський.

Мбокані регулярно забиває за "Динамо" в матчах УПЛ. В останньому турі його дубль забезпечив киянам виїзну перемогу в матчі з "Зіркою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Динамо" повідомили, наскільки вибув Сидорчук

Матч "Скендербеу" - "Динамо" відбудеться у четвер, 23 листопада. Початок о 22:05. Через неналежну поведінку вболівальників албанського клубу гра пройде за порожніх трибун.

Після перемоги над швейцарським "Янґ Бойз" у минулому турі "Динамо" гарантувало собі вихід у плей-оф турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перед Лігою Європи втратило головну ударну силу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі